Keukenblok | Kitchenette:

Keukenblok oftewel Kitchenettes zijn niets anders dan een gewone keuken maar wel kleiner.

Een keukenblok bestaat vaak uit een of meerdere onderkasten met een RVS blad of juist een houten werkblad erop. Tevens U kunt uw keukenblok uitbereiden met diverse inbouw apparatuur die ook op ons site te bestellen zijn. 

Een keukenblok is tijdloos en zeer zeker heel flexibel, U kunt bv nog altijd een extra kast aan toevoegen en dan maakt u uw keukenblok wat langer.

Naast oderkasten voor keukenvlokken, zijn er ook hogekasten, wandkasten en apothekerskasten. U kunt dus altijd uw voorraad uitbereiden dmv een extra wandkast aan toevoegen.

Wij bieden meer dan 8500 kasten in diverse lengtes, maten en kleuren aan, U kunt bij ons dus een complete keukenblok opstellen en op maat laten bezorgen.

Komt u toch niet uit met uw keuze? of ziet u door de bomen de bos niet? dan helpen wij U graag bij, onze collega's zijn van 10:00-22:00 beschikbaar om u op weg te helpen, tevens bent u altijd welkom in onze showroom in Den Haag waar wij samen met u een offerte op maat zullen maken. Kotrom Uw keukenblok, kitchenette of keuken is ons zorg.

Wij zetten alles op alles om ons klanten zo scherp mogelijke prijs aan te bieden daarom bieden wij u een laagste prijs garantie, elders goedkopen? dan betalen wij u het verschil terug.

Aarzel maar niet en neem vandaag al contact met ons op.

Contact

Ma t/m Vr 10:00 - 17:00

+31-(0)85-303 65 98
info@keuken-land.nl
Contact formulier 
  


Adres: 
Showroom:
MegaStores Den Haag
(begane grond)
Van der Kunstraat 177
2521 BR Den Haag
---------------------------

Openingstijden: 

Uitsluitend op afspraak

 

© 2015 - 2021 KeukenLand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel