Keukenblok | Kitchenette:

Keukenblok oftewel Kitchenettes zijn niets anders dan een gewone keuken maar wel kleiner.

Een keukenblok bestaat vaak uit een of meerdere onderkasten met een RVS blad of juist een houten werkblad erop. Tevens U kunt uw keukenblok uitbereiden met diverse inbouw apparatuur die ook op ons site te bestellen zijn. 

Een keukenblok is tijdloos en zeer zeker heel flexibel, U kunt er bijvoorbeeld nog altijd een extra kast aan toevoegen en dan maakt u uw keukenblok wat langer.

Naast onderkasten, zijn er ook hogekasten, wandkasten en apothekerskasten. U kunt dus altijd uw voorraad uitbereiden door middel van een extra wandkast aan toe te voegen.

Wij bieden meer dan 8500 kasten in diverse lengtes, maten en kleuren aan, U kunt bij ons dus een complete keukenblok opstellen en op maat laten bezorgen.

Komt u toch niet uit met uw keuze? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan helpen wij u graag bij, onze collega’s zijn van 10:00-18:00 beschikbaar om u op weg te helpen, tevens bent u altijd welkom in onze showroom in Den Haag waar wij samen met u een offerte op maat zullen maken. Kotrom uw keukenblok, kitchenette of keuken is onze zorg.

Wij zetten alles op alles om ons klanten zo scherp mogelijke prijs aan te bieden daarom bieden wij u een laagste prijs garantie, elders goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. (085-303 65 98)