Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

Retoureren en uitbetalen van aankoop bedrag is alleen mogelijk mits de product niet gemonteerd en ongebruikt opgehaald kan worden.

Product(en) die al door u gemonteerd zijn kunnen onder bijzondere voorwaarde retour gestuurd worden in dit geval wordt de helf van aankoopbedrag of zelfs minder uitgekeerd. De verzendkosten wordt altijd in mindering gebracht ongeacht wel of niet zijn gemonteerd.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Keuken-Land.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 b. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 d. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 e. Die snel kunnen bederven of verouderen;

 f. Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

 g. Voor losse kranten en tijdschriften;

 h. Voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 i. Samengestelde producten bv een keukenblok bestaat uit meerdere onderdelen zoals meerdere kasten, werkblad, spoelbak etc, deze producten worden op maat voor u gemaakt en besteld.

 Garantie

 Op al onze keukens, kasten en inbouw apparatuur geldt een garantie van maar liefst twee kalender jaren. Uitgangspunt is dat de consument op redelijke wijze gebruik heeft gemaakt van door zijn/haar ingekochte product(en), Deze dienen tevens door een ekende keuken installateur gemonteerd en geinstallerd te zijn.

Identiteit ondernemer

Yellow EXPO
M. Moonsstraat 41
2313 ZC Leiden

info@Keuken-Land.nl
085-3036598

KVK: 27313510
BTW Nummer: NL216901546B01