Kitchenettes van Keuken-Land:

Een kitchenettes is een meest voorkomend onderdeel van ieder klein ruimte, waar er gekookt wordt is ook altijd een kitchenette, keukenblok of minikeuken aanwezig.

Soorten kitchenettes:

Kitchenettes bestaan uit allerlei onderdele en keuken apparaturen, u kunt uw kitchenette volledig inrichten met bijvoorbeeld afzuigkap, kookplaat, koelkast en zelfs koelkast.

Opletten bij de keuze van een kitchenette:

Voordat u begint met opstellen van uw kitchenette, bepaalt u maar eerst hoe lang het kan zijn want hoe meer ruimte die u hebt hoe groter en completer uw kitchenette kan worden, een ideale lengte van een complete opstelling ligt tussen 180cm tot 210cm, hebt u geen behoefte aan alle keuken apparaten in uw kitchenette? dan is een keukenblok van 150cm de ideale lengte.

Keuken apparatuur:

De meest voorkomende keuken apparatten bij een kitchenette is: koelkast, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Wij bieden een bijzondere collectie van kitchenetes voorzien van minder brede vaatwassers waarmee u met een opstelling van 150cm alle benodigde apparaten prima in kunt werken.

Opstellen van kitchenette:

Staat uw ideale opstelling niet op onze site van www.keuken-land.nl? neemt u maar vandaag contact met ons op, onze spesialisten maken in een uur tijd uw ideale kitchenette voor u samen.

 

 

 

 

 

Aanbieding

Contact

+31-(0)85-303 65 98
info@keuken-land.nl
Contact formulier 

-------------------------
Adres: 

Showroom:
MegaStores Den Haag (1e etage)
Van der Kunstraat 131
2521 BR Den Haag
---------------------------

Openingstijden: 

Uitsluitend op afspraak

© 2015 - 2020 KeukenLand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel